MILF sexverhaal

Hoe ik mijn buurvrouw de geile MILF Tanja neukte

hoe-ik-milf-tanja-neukteTanja was een hete MILF van 34 jaar. Alleenstaande moeder en toevallig onze buurvrouw. Ze woonde al twee jaar naast ons en we waren altijd beleefd tegen elkaar maar nooit meer dan dat. Totdat mijn vriendin bij me weg ging omdat ze zichzelf wilde gaan vinden in Nepal. Toen wilde Tanja ineens dolgraag koffie drinken als haar zoontje van zes naar school was.

Op een gegeven moment zaten we elke dag wel even bij elkaar. Het was gezellig en als ze me wilde helpen mijn vriendin te vergeten dan lukte dat prima, want ik begon naar haar te verlangen. Ik was nog half student, vooral omdat ik nog geen zin had om te gaan werken. Maar om naar Nepal te gaan had ik ook geen zin in.

Dus vulde ik mijn dagen met mijn bijbaan in de kroeg, en koffie of thee drinken met Tanja. Ik vond haar inmiddels meer dan leuk en ook enorm lekker. Ik zag allang niet meer dat ze elf jaar ouder dan mij was en ik wilde wel meer. Dus toen ze exact vijf weken nadat ik weer single was geworden weer eens bij mij op de bank zat om elf uur ‘s ochtends besloot ik mijn kansen te wagen. Ik ging op haar bank zitten en ik hoefde echt niet te twijfelen over Tanja haar bedoelingen want ze keek me aan met een blik in haar ogen die ronduit geil te noemen was.

Ik begon haar te zoenen en ze zoende me meteen übergeil met tong terug waardoor ik me af ging vragen hoe lang ze al geen seks meer had gehad. (Zes jaar bleek achteraf, sinds haar zoontje was geboren en haar eigen vriend de benen had genomen). Ik betastte haar borsten door de stof van haar truitje heen en voelde haar tepels er doorheen prikken die enorm stijf waren. Ze had geen beha aan voelde ik. Ik vroeg me af hoe vaak ze hier al heen was getogen zonder ondergoed aan, want ze had ook geen slipje aan bleek toen ik onder haar rokje voelde.

Ik had nog nooit zo’n botergeile vrouw in handen gehad, ze deed haar benen zo wijd uit elkaar als haar rokje toestond zodat ik meteen aan haar kutje kon voelen. Ze was warm en nat en ik begon haar zo goed als het lukte te vingeren. Ze stond na een tijdje hijgend op en trok al haar kleren uit. Ik draaide vluchtig de jaloezieën dicht zodat de postbode niet mee kon genieten zo meteen. Die hield zijn ogen maar thuis want deze geile MILF was even helemaal van mij.

Ik trok ook snel mijn eigen kleren uit en helemaal poedelnaakt doken we op elkaar op de bank. Ze nam mijn stijve pik in haar mond en begon me met grote enthousiaste teugen te pijpen. Ze draaide heen en weer op de bank alsof ze zich er ter plekke op klaar wilde rijden maar bedacht zich al snel. Ze gebaarde me haastig om op de bank te gaan liggen en ze parkeerde pardoes haar poes op mijn gezicht zodat ik haar kutje kon gaan likken terwijl ze mijn lul oraal verwende. Dat voelde goddelijk en har kutje smaakte heel erg lekker. Ik likte haar vocht gretig op en toen ze begon te schokken en nog harder aan het hijgen sloeg likte ik met het puntje van mijn tong haar klitje en kwam ze voor de eerste keer klaar. Haar billen schokten en ze leek even helemaal van de wereld. Mijn eikel zat nog altijd in haar mond en ik voelde haar gekreun tot in mijn ballen.

Ik bleef haar kutje likken en dat leek ze wel lekker te vinden en ze begon me weer te pijpen. Toen stond ze ineens op en gebaarde me overeind te komen. Ze ging op mijn bank zitten met haar ogen dicht en haar voeten aan weerszijden naast. Ik nam dankbaar voor haar plaats en schoof mijn lul in haar kutje, wat Tanja wederom gehijg en gekreun ontlokte. Ik begon haar te neuken, eerst langzaam en toen steeds sneller. Haar kutje was nog steeds zo nat dat de soppende geluiden niet van de lucht waren en dat maakte ons beide nog geiler dan we al waren.

Ik neukte haar minutenlang in afwisselend snel en dan weer langzamer tempo, tot uiteindelijk mijn knieën teveel pijn begonnen te doen op de harde vloer. Nu was het mijn beurt om haar duidelijk te maken wat ik wilde, want doggystyle achter haar heerlijke billen dat sappige kutje volpompen leek me wel wat. Gretig ging ze op haar knieën op de bank liggen en ze kromde onderdanig haar rug terwijl ze verlangend achterom keek. Veel geiler kon het niet meer worden dacht ik terwijl ik haar billen beet pakte met mijn handen en mijn kloppende pik diep in haar kutje schoof. Geen enkel standje waarbij je lul zo lekker diep in kutje in glijdt als doggy bedacht ik en ploft zo diep dat ik mijn schaambeen tegen haar billen voelde.

Ik keek naar haar heerlijke ronde en perfect egale kont die trilde bij elke stoot die ik aan haar poes uitdeelde en al snel voelde ik mijn orgasme in me groeien. En terwijl mijn lul nog dikker werd dan hij al was en ik luid kreunend mijn zaad in haar verschoot voelde en hoorde ik dat Tanja ook alweer klaarkwam.

“Sodeknetters daar was ik weer eens aan toe” fluisterde Tanja in mijn oor toen we even daarna samen op de bank lagen uit te hijgen. “Laat die kutkoffie maar zitten de volgende keer” zei ze daarna waarna we allebei de slappe lach kregen.